Foreningen for Rygsøjlegigt og Morbus Bechterew aktiviteter Hovedstaden

Kommende arrangementer i Hovedstaden

Kom med på guidet tur i Operaen

Lørdag den 21. september kl. 16:00 har du mulighed for at komme med foreningen på guidet rundvisning i Operaen. Oplev Operaens smukke foyer,
der med sine rene linjer, Olafur Eliassons lysskulpturer og udsigt over Københavns Havn, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene.

Se Per Kirkebys kobberrelieffer og Per Arnoldis Opera-bomærke støbt ind i
foyergulvet. Vi kommer ind i salen og om bag scenen, hvor de enorme, flytbare scenefelter gør det muligt at opføre flere forskellige forestillinger samme dag.

Efter rundvisningen som tager ca. 75 minutter vil der være mulighed for at deltage i spisning i operaens fornemme restaurant oppe på øverste etage. Restauranten KOST & MASK, er inspireret af teaterverdenens udtryk for prøven, hvor hele ensemblet er iført kostumer og har anlagt masker.

Vi serverer mad, der forener velsmag, skønhed, sundhed og økologisk bevidsthed.

Rundvisningen er gratis for medlemmer og ønsker du/I at deltage i middagen på 2 retter inklusive et glas vin eller vand, så er prisen kr. 300 pr. person. For ikke-medlemmer er prisen kr. 100 pr. person for rundvisning og kr. 450 pr. person inklusive spisning.

Skynd dig at tilmelde dig/jer ved at sende en mail til Ernst: ernst.johansen@tdcadsl.dk og beløbet kan herefter indbetales på foreningens konto 3345-3228797.

Der kan max være 30 deltagere, så det bliver efter ”først til mølle” princippet. Skriv venligst i mailen hvor mange du/I deltager og om du/I ønsker at deltage i middagen.

Sidste frist for tilmelding er 7. september 2019
Adresse: Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Hovedstaden