Arrangementet er aflyst og flyttet til foråret 2022 – invitation følger

PÅRØRENDE ARRANGEMENT

Foreningen for Rygsøjlegigt og Morbus Bechterew inviterer dig og én pårørende til en spændende dag med oplæg

Normalt afholder vi kurser og arrangementer for dem der lever med diagnosen, rygsøjlegigt, men hvad med dem, som lever med sygdommen, selvom de ikke har den selv?

De pårørende er unægtelig en stor del af en sygdomsramt liv, men ofte ikke dem der er i fokus. Det vil vi gerne være med til at lave om. Hvilke tanker går de rundt med? Hvad er deres bekymringer og spørgsmål? De ser hver dag en de holder af, leve med en kronisk sygdom men de lever også med den, bare på en anden måde og hvordan tackler man det?

Derfor vil gerne afholde en dag, hvor det er dem vi støtter os op af når livet er hårdt, der kommer i fokus. Dem der lever med sygdom hele deres liv men som mærker den anderledes, end os der har den.

En dag med oplæg om hvordan det er at være pårørende, hvordan de kan hjælpe bedst muligt og forstå sygdommen og dens aspekter.

TID OG STED
Lørdag den 27. november 2021 kl. 10.00-16.00
Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

PRIS
Arrangementet er gratis for medlemmer af foreningen, som kan deltage med én pårørende. Indmeldelse i foreningen kan ske sammen med tilmelding, hvis du ikke allerede er medlem.

TILMELDING
Der er 25 pladser, hvoraf hvert medlem med sygdommen, kan tilmelde sig med én pårørende, således er der plads til 50 personer i alt. Ny-diagnosticeret og yngre medlemmer (op til 45 år) har fortrinsret.

Tilmelding sker til Mathilde Langballe på mail: mathildelangballe@hotmail.com
Ved tilmelding bedes du oplyse alder og diagnose-år.
Tilmeldingsfristen er den 20. november 2021.