Dem som vælger til – Tak for i år

2018 er slut lige om lidt og hold nu kæft altså.
Det har været den vildeste rutchebanetur i mit liv uden sammenligning.

Året startede ret sløvt ud med en dumpet eksamen, som var ekstremt vigtig men det var simpelthen ikke muligt for mig at forberede mig godt nok i mens de var ved at udrede mig for crohns. Således startede jeg året ud med at skulle læse sidste semester af min bachelor samme tid som første semester af min kandidat. På jura skriver man ikke “en bachelor” som på andre uddannelser, så det var et specifikt fag som jeg manglede at bestå, hvilket gjorde det hele meget svære.

Samme tid var min rygsøjlegigt i voldsomt udbrud men i maj vendte lykken.
I maj kom jeg på cimzia, som til den dag i dag stadig virker og redder mig hver dag. For maj var i sandheden en fantastisk måned at blive smertedækket i, min mor holdt 50 års fødselsdag, jeg underskrev min praktik kontrakt og vi var til det første ud af tre bryllupper i år!

Efter en skøn sommer, som dog var lige varm nok for mine led, startede jeg i min praktik, som gælder for 20 ETCS point på universitetet. Jeg har selv fundet praktikpladsen og var upfront og ærlig allerede i min første mail til dem. Jeg fortalte, at jeg er syg og jeg ikke vidste hvordan det kom til at fungere altid. De var ligeglade, for jeg passede perfekt ind og det gør jeg. Styrelsen for Patientklager. Jeg kommer aldrig til at passe bedre ind end jeg gør hos dem. Jeg får lov til at bruge min uddannelse til at hjælpe syge mennesker, der bliver klemt i sundhedsvæsenet. Det er alt jeg nogensinde har villet.

Det sidste halve år er fløjet af sted, der sker så meget hele tiden at det er svært at følge med og så kom julen.

Julen 2018 går ned i min historie som den mest uforglemmelige.
Min kæreste, Jesper, gik nemlig på knæ juleaften. Han har nu nok vidst at jeg gerne ville giftes med ham en dag men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at han faktisk ville fri nu. Det var fuldstændig fantastisk og jeg er ovenud lykkelig, for at manden i mit liv har valgt mig til resten af livet.

Jeg ved jo godt, at jeg er en elskværdig person og alt det der men for mig er det en kæmpe ting, at Jesper har valgt mig til, selvom min krop er et skravl, han tit tager det tunge læs og vores fremtidige barn måske/måske ikke arver mine sygdomme.

Jeg føler mig meget meget priviligeret!
Over alle jer der støtter bloggen, mine unge arrangementer, foreningen og alle de fantastiske samarbejdspartnere jeg har. Ikke mindst også over mine venner og familie som rummer mig så meget, for både den glade og syge Mathilde som jeg er.

Og alle jer der skriver til mig privat, tak for jer. Det kommer der et helt specielt indlæg om i det nye års første medlemsblad.

Året startede virkelig skidt ud men hold nu op det har taget en uvending.
Tak fordi i stadig læser med og rigtig godt nytår!

Disclaimer: Bloggen er personlig og afspejler derfor ikke foreningens officielle holdning til de omtalte emner.

// Mathilde