Prioriteringer

Tiden går og bloggen har været lidt stille.
Det har dog både været positivt og negativt.
Skrivelysten har ikke været så stor, for der er ikke rigtig sket noget og så alligevel.

Livet går jo sin gang og i mit tilfælde, er der en sygdom som går med.
Midt i januar rejste jeg to uger til Thailand og kroppen var egentlig helt okay. Det sluttede så ret pludseligt på ferien og så eksploderede gigtsmerterne ellers bare.

Det var knap så fedt i et andet land men på den anden side, så skulle jeg jo bare ned og ligge på en strandstol og slappe af. Det blev dog imidlertid så slemt, at jeg knap kunne gå og gigten har været on/off virkelig hård ved mig lige siden. Heldigvis har jeg en tid på Gråsten i næste uge og jeg håber at min krop, er klar til at komme på noget biologisk medicin igen.

Jeg trænger i hvert fald til at være velmedicineret og smertefri!

Min uddannelse er virkelig en tung satan at danse med for tiden.
Jeg er startet på min kandidat og min motivation ligger på lige præcis 0.

Jeg har virkelig fundet glæden ved at hjælpe andre iht. foreningen og der foregår så meget spændende lige nu, at alt andet bare virker meningsløst.

Netop i lørdags afholdt jeg den første unge workshop i foreningen og det var intet mindre end fantastisk. Arrangementet blev fuldt booket på ingen tid og dagen var bare så god og givende. Det giver så meget, at kunne lave noget som hjælper andre og møde så mange dejlige mennesker. Der kommer mere om dette i det næste medlemsblad.

Så jeg presser lige citronen lidt og forsøger at blive færdig med den uddannelse der, så jeg kan komme ud og lave noget, der virkelig giver mening for mig og andre. Selvfølgelig gerne med juraen involveret.

Jeg har prioriteret mig selv og mine behov rigtig meget på det sidste.
Det har været tiltrængt og det giver bare en helt anden ro indeni. Jeg ved godt at jeg har snakket om det før men jeg glemmer det selv tit og når jeg så endelig prioritere de ting, så bliver jeg bare så meget gladere.

Det er så vigtigt, at have den der godhed for sig selv og gøre plads til de ting, der virkelig betyder noget og rykker på lykke skalaen.

Det kan være så fandens svært, at finder noget som helst godt i en hverdag, som ligger i en rigtig dårlig periode. Derfor bliver det ting som taknemmelighed, jeg kan fokusere på i stedet for.

Jeg lavede engang en fantastisk øvelse med min mor, som er uddannet NLP coach.
Øvelsen gik ud på, at jeg skulle skrive overskrifter på de ting, som betød noget for mig. Det var fx. familie, kæreste, uddannelse, penge, helbred, motion mm. Derefter skulle jeg rangere dem efter, hvad der var vigtigst.

Hvis man har mistet overblikket over sit liv og hvad der betyder noget, så er det virkelig en øvelse der rykker. Fordi jov, jeg vil da super gerne være færdig med min uddannelse uden forsinkelse, så jeg kan komme ud og tjene nogle penge. Men ved siden af de andre ting, så er det jo i virkeligheden ikke det, der betyder mest for mig.

Disclaimer: Bloggen er personlig og afspejler derfor ikke foreningens officielle holdning til de omtalte emner.

// Mathilde